Polux222 Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 Witam poszukuje ludzi na wspólne wypady okolice Kraśnika ciekawe tereny do poszukiwań. Szukam kogoś z kim mógł bym się zabrać oczywiście dam na paliwo i jakiś browar do tego. Poszukuje wszystkiego tak jak drobnice i jak grubsze fanty. Jeśli ktoś zainteresowany dać znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 ema jestem z lublina ,miałem ochote sie wybrac w tamte tereny jak cos to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polux222 Napisano 9 Marzec 2015 Autor Share Napisano 9 Marzec 2015 Siema to kiedy robimy wypad w teren znam parę ciekawych miejsc co można by sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 10 Marzec 2015 Share Napisano 10 Marzec 2015 a skąd jestes i kiedy ci pasuje napisz co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polux222 Napisano 10 Marzec 2015 Autor Share Napisano 10 Marzec 2015 Gościeradów może być sobota lub niedziela jak ci pasuje,jak się u mnie nic nie zmieni z planami to ten weekend ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 11 Marzec 2015 Share Napisano 11 Marzec 2015 ja pracuje na tydziu ale jesli nie pracujesz to mozna by w piatek bo bym miał wolne ,albo niedziela . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 12 Marzec 2015 Share Napisano 12 Marzec 2015 cześć miałem też wybrać się w te okolice więc można by pokopać w większym gronie ;)do koziarzumyslu można by się razem z lublina zabrać szczegóły do uzgodnienia na priv cały weekenad łącznie z piątkiem mi odpowiada o ile pogoda dopisze.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 12 Marzec 2015 Share Napisano 12 Marzec 2015 koziarzumyslu sprawdź poczte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polux222 Napisano 13 Marzec 2015 Autor Share Napisano 13 Marzec 2015 Sorry że teraz się odzywam ale miałem awarie neta.Do kosiarza wyślę ci na priv numer do mnie to się odezwij prawdopodobnie niedziela może byc jak pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 13 Marzec 2015 Share Napisano 13 Marzec 2015 Do polux to organizujesz jakieś spotkanie integracyjne czy jak bo z tego wątku tak to wywnioskowałem napisz na forum lub na priv żebym wiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 15 Marzec 2015 Share Napisano 15 Marzec 2015 Miałem chęć się spotkać i pokopać w większym gronie-no ale nic na siłe polata się w mniejszym pozdro Tomek;)Mimo wszystko życzę pełnych dołków i żeby pogoda w niedziele nam dopisała!Hej! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 15 Marzec 2015 Share Napisano 15 Marzec 2015 nie dramatyzuj , kolega jest chory pamietam o tobie pojedziemy niech sie pogoda porawi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 15 Marzec 2015 Share Napisano 15 Marzec 2015 ps. daj swoj nr . na maila zadzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 15 Marzec 2015 Share Napisano 15 Marzec 2015 Ponownie wysłałem swój numer może wcześniej nie doszła wiadomość bo mam problemy z pocztą teraz powinien dojść jak coś to dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polux222 Napisano 16 Marzec 2015 Autor Share Napisano 16 Marzec 2015 Witam do Mario7813 spokojnie ja się trochę pochorowałem i musiałem odpuścić wypad w teren ale już się wykurowałem ogólnie coś w tym tygodniu może się uda i jak pogoda dopisze może na ten weekend ja też bym pokopał i warto by się zgadać.Jak by co to ci na priv dam mój numer to się ugadasz. Nikt tu nie planuje takich manewrów żeby cie nie zabrać im więcej tym lepiej zgadaj się jeszcze z kosiarzem. Jak by co to w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 17 Marzec 2015 Share Napisano 17 Marzec 2015 OK ja też mam teraz samochód w naprawie ale góra 3 dni i znów będę mobilny a więc do usłyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 takie cuś wyszło z ziemi w dniu dzisiejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 strona druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 no i koledzy naczesali troche monet . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polux222 Napisano 22 Marzec 2015 Autor Share Napisano 22 Marzec 2015 A widzisz warto było przyjechać. Spoko fant i za co dawali takie odznaczenia dowiedziałeś się. Na następny wypad w teren odezwijcie się jest jeszcze dużo miejsc do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinky Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jak byście mieli jakieś miejsce w przyszłości w aucie to ja się piszę. Dokładam się na wachę i piwko jak kolega. Kiedyś tam mocno kopałem, ale to było z 7 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polux222 Napisano 5 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2015 A z jakiej okolicy jesteś pinky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 3 Październik 2016 Share Napisano 3 Październik 2016 Witam odswiezam wątek. Jestem z krasnika fabrycznego , ktoś chętny na wspólny wypad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 4 Październik 2016 Share Napisano 4 Październik 2016 jak widzisz na razie pogody nie ma może w week bedzie to mozemy sie spiknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 4 Październik 2016 Share Napisano 4 Październik 2016 jak cos daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.