Jacek Dąbrowski Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Tryb znaczy co? Koło zębate? To jest koło zębate?
wojtek1234321 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 To chyba raczej nie tryb, ale jakaś pokrywa, może tzw. flansza", może pokrywa jakiejś przekładni, chyba coś w tym stylu, tylko jak waży 60 kg to od czegoś większego.
WybawCa Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 napewno to nie pokrywa bardziej kolo zebate tylko napedzajace co ? jak zobaczylem odrazu sie mi skojazylo z czolgiem
WybawCa Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 kolego jacek dabrowski to ty sie mnie pytasz co to jest hehe czy lapiesz za slowka i tylko po to tu jestes zeby odp pytaniem na pytanie ???
Jacek Dąbrowski Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Po pierwsze primo weź użyj magicznych googli (taki HaryPotter internetu) i wpisz tam koło zębate.Po drugie primo zrób ładne zdjęcia z obu stron i podaj wymiary oraz grubość.Po trzecie primo gdy już zmierzysz grubość(pewnie ze 5 mm) to zadaj sobie pytanie co by się z takim kołem zębatym stało jakby dostało obciążenia.Po czwarte primo popracuj nad stylem wypowiedzi(wiesz , takie tam pierdoły jak ortografia i interpunkcja).Pozdrawiam
bjar_1 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Kolegi Jacka to się nie czepiaj, bo to specjalista forumowy 3-klasy. Nie widzisz numerku w żółtym polu?
Question
WybawCa
Waga okolo 60 kg
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.