Jacek Dąbrowski Napisano 4 Marzec 2015 Napisano 4 Marzec 2015 Tryb znaczy co? Koło zębate? To jest koło zębate?
wojtek1234321 Napisano 4 Marzec 2015 Napisano 4 Marzec 2015 To chyba raczej nie tryb, ale jakaś pokrywa, może tzw. flansza", może pokrywa jakiejś przekładni, chyba coś w tym stylu, tylko jak waży 60 kg to od czegoś większego.
WybawCa Napisano 4 Marzec 2015 Autor Napisano 4 Marzec 2015 napewno to nie pokrywa bardziej kolo zebate tylko napedzajace co ? jak zobaczylem odrazu sie mi skojazylo z czolgiem
WybawCa Napisano 4 Marzec 2015 Autor Napisano 4 Marzec 2015 kolego jacek dabrowski to ty sie mnie pytasz co to jest hehe czy lapiesz za slowka i tylko po to tu jestes zeby odp pytaniem na pytanie ???
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Marzec 2015 Napisano 5 Marzec 2015 Po pierwsze primo weź użyj magicznych googli (taki HaryPotter internetu) i wpisz tam koło zębate.Po drugie primo zrób ładne zdjęcia z obu stron i podaj wymiary oraz grubość.Po trzecie primo gdy już zmierzysz grubość(pewnie ze 5 mm) to zadaj sobie pytanie co by się z takim kołem zębatym stało jakby dostało obciążenia.Po czwarte primo popracuj nad stylem wypowiedzi(wiesz , takie tam pierdoły jak ortografia i interpunkcja).Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 5 Marzec 2015 Napisano 5 Marzec 2015 Kolegi Jacka to się nie czepiaj, bo to specjalista forumowy 3-klasy. Nie widzisz numerku w żółtym polu?
Pytanie
WybawCa
Waga okolo 60 kg
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.