bassista Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Ktoś przechodził takie szkolenie? Jaką firmę polecacie? Będę chciał niedługo przejść szkolenie i zależy mi na wybraniu dobrego ośrodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtytiuszPołudnie Napisano 5 Marzec 2015 Share Napisano 5 Marzec 2015 To nie jest takie proste przejść szkolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 5 Marzec 2015 Share Napisano 5 Marzec 2015 zielonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soprano_op Napisano 7 Marzec 2015 Share Napisano 7 Marzec 2015 Witam!Słyszałem,że niedługo będzie tego typu szkolenie w okolicach Lublina.Jeżeli jesteś mocno" zainteresowany i mieszkasz w okolicy to mogę ci pomóc.Jak coś to na priv.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pir77 Napisano 7 Marzec 2015 Share Napisano 7 Marzec 2015 Jest szkolenie w Legionowie-szkoła policji tzw rozpoznanie minersko-pirotechniczne, z tego co się orientuje osoby cywilne też mogą to przejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 Mój kolega 9 lat temu ukończył taki kurs w WITU w Zielonce.Niestety jest on ważny tylko 5 lat,więc kolejny odbył w Kościerzynie.Jego znajomi też szkolili się we Wrocławiu.Ale wtedy warunkiem odbycia szkolenia i dopuszczenia do egzaminu było,że jesteś delegowany przez firmę,w której pracujesz(prywatna firma saperska,straż pożarna,nurkowie i inne).Mogło się coś pozmieniać przez te ostatnie parę lat i przyjmują osoby z tak zwanego miasta.Kasa się liczy,5 lat temu kurs kosztował 2,5 tys. zł.Z tego co wiem piro w Legionowie nie upoważnia do prac w zakresie oczyszczania terenów z materiałów niebezpiecznych pochodzenia wojskowego.Ale przecież u nas wszystko jest możliwe.Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.