mufin Napisano 1 Marzec 2015 Autor Share Napisano 1 Marzec 2015 Witam, chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić aby maczeta wyglądała bardziej imponująco, może ją wyszlifować, co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1234321 Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 Ta maczeta to chyba coś w tym stylu.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=719549#1588527https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum26/img_0321_copy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufin Napisano 1 Marzec 2015 Autor Share Napisano 1 Marzec 2015 prawdopodobnie jest to maczeta amerykańska z wojny, ale chodzi mi o to jak ją doprowadzić do lepszego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 Masz coś, co Twoim zdaniem może mieć jakąś wartość i chcesz to zniszczyć?Jak chcesz imponujące, to kup sobie na bazarze takie prosto z Chin - ładnie błyszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 elektro/auto liza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufin Napisano 1 Marzec 2015 Autor Share Napisano 1 Marzec 2015 Nie chcę zniszczyć tylko poprawić wygląd, przecież nie oczekuję, że się będzie błyszczeć jak u psu..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 Tam nie ma w sumie nie wiadomo jakiego nalotu rdzy sądząc po foto, jak nie wiesz jak się robi elektrolizę to spróbój auto, odsyłam do poradnikó w internecie i będzie czysty metal a nie zniszczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufin Napisano 1 Marzec 2015 Autor Share Napisano 1 Marzec 2015 Ok, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 Myślałem, że imponujący wygląd to piękny poler. Autoliza na pewno pomoże, tylko trzeba stale kontrolować, żeby materiał nie ucierpiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.