vojtaz2 Napisano 1 Marzec 2015 Autor Napisano 1 Marzec 2015 Witam, co te rogi znaczą? znalazłem dziś leśniczówkę lub pałacyk myśliwski, fundamenty duże, zarośnięte krzakami, nie widoczne w letnik okresie.
vojtaz2 Napisano 1 Marzec 2015 Autor Napisano 1 Marzec 2015 tak to wygląda teraz, w koło pełno lejów po bombach lotniczych, oraz w koło fundamentów 2 skorupy wypalonych 88 flak
Kriczer Napisano 1 Marzec 2015 Napisano 1 Marzec 2015 rogi O.F (F.A) - Nadleśnictworogi F. W.W - leśnictwo, gajówkazaraz wrzucę foto
vojtaz2 Napisano 1 Marzec 2015 Autor Napisano 1 Marzec 2015 Super pomoc z Waszej strony. Jutro mam nadzieje na jakiś depozyt. Dziś na fajrant to trafiłem. Co ciekawe myślałem że lotnicy pozbywali się bombek, ale chyba ta leśniczówka była celem, zwłaszcza że ślad po flaku 88 jest, jutro zrobię foto relacje i wrzucę zdjęcia do tego wątku. Pozdrawiam
Pytanie
vojtaz2
Witam, co te rogi znaczą? znalazłem dziś leśniczówkę lub pałacyk myśliwski, fundamenty duże, zarośnięte krzakami, nie widoczne w letnik okresie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.