Witam proszę o pomoc w ustalaniu czy jest to bagnet jugosłowiański ale skrócony oryginalnie (skrócony) ? widziałem kiedyś podobnego na allegro też krótkiego ,ale bardziej popularne są te nie skracane ,myślę że bagnet nie był szlifowany ani nic kombinowane widać tylko numerek 2 ? co to oznacza numer seryjny nr.2 ? i pochwa czy to do kompletu ? z tego co patrzałem w necie jest trochę inna ta pochwa mianowicie ten uchwyt na pas jest okrągły a powinien być chyba podłużny bardziej ? lecz pochwa pasuje do bagnetu jak ulał . Proszę o odpowiedz z góry bardzo dziękuje
Pytanie
trzykorony
Witam
proszę o pomoc w ustalaniu czy jest to bagnet jugosłowiański ale skrócony oryginalnie (skrócony) ? widziałem kiedyś podobnego na allegro też krótkiego ,ale bardziej popularne są te nie skracane ,myślę że bagnet nie był szlifowany ani nic kombinowane widać tylko numerek 2 ? co to oznacza numer seryjny nr.2 ? i pochwa czy to do kompletu ? z tego co patrzałem w necie jest trochę inna ta pochwa mianowicie ten uchwyt na pas jest okrągły a powinien być chyba podłużny bardziej ? lecz pochwa pasuje do bagnetu jak ulał .
Proszę o odpowiedz z góry bardzo dziękuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.