Hebda Napisano 23 Luty 2015 Napisano 23 Luty 2015 Zrozumienie tych słów monolit z tombaku."pomoże Ci w odpowiedzi.Chyba że za trudne..
rodan Napisano 23 Luty 2015 Napisano 23 Luty 2015 Monolit-czyli coś jednorodne,twarde,bez iespodzianek" w środku.Pełne.
sdsdsd Napisano 23 Luty 2015 Autor Napisano 23 Luty 2015 Absolutnie zbędna ironia, wiem co oznacza słowo monolit. Po prostu pierwszy raz spotkałem się z napisami na pocisku i wolę mieć pewność, że źle zidentyfikowany przedmiot nie narobi mi żadnych szkód, a prywatne wycieczki w związku z moimi umiejętnościami czytania ze zrozumieniem naprawdę nic tu nie wniosą, oprócz niemiłej atmosfery.
Ave Danzig Napisano 23 Luty 2015 Napisano 23 Luty 2015 Zwykły pocisk typu D, monolit z tombaku.Na dnie oznaczenie producenta, dostawcy mosiądzu, kwartału i roku produkcji.
sdsdsd Napisano 23 Luty 2015 Autor Napisano 23 Luty 2015 Dziękuje, rozumiem, że w środku nie muszę się spodziewać żadnych niespodzianek?
Pytanie
agnar11
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.