Joorkan Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Proszę o identyfikację oraz o podpowiedź dotyczącą materiału z jakiego zrobiony jest przedmiot i wyczyszczenia - na spodzie jest jakaś sygnatura, ale nie mogę jej rozczytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raned Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Materiał to mosiądz XIX/XX w., umyć, wysuszyć i naoliwić oliwką z oliwek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piastek Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 nie czyść taki jest piękny, na oko to brąz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joorkan Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 Udało mi się rozczytać sygnaturę, to litery WK". Pomoże mi ktoś w bliższej identyfikacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joorkan Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Proszę o identyfikację oraz o podpowiedź dotyczącą materiału z jakiego zrobiony jest przedmiot i wyczyszczenia - na spodzie jest jakaś sygnatura, ale nie mogę jej rozczytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krydon Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Pierścionek kojarzy mi się z kulturą romską , wpisz w google :old gypsy ring , znajdziesz takie , przeważnie : złoto + brylanty .Być może to jakaś starsza , uboższa wersja .pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Joorkan
Proszę o identyfikację oraz o podpowiedź dotyczącą materiału z jakiego zrobiony jest przedmiot i wyczyszczenia - na spodzie jest jakaś sygnatura, ale nie mogę jej rozczytać.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.