Joorkan Napisano 3 Luty 2015 Autor Napisano 3 Luty 2015 Proszę o identyfikację oraz o podpowiedź dotyczącą materiału z jakiego zrobiony jest przedmiot i wyczyszczenia - na spodzie jest jakaś sygnatura, ale nie mogę jej rozczytać.
Raned Napisano 5 Luty 2015 Napisano 5 Luty 2015 Materiał to mosiądz XIX/XX w., umyć, wysuszyć i naoliwić oliwką z oliwek.
Joorkan Napisano 4 Luty 2015 Autor Napisano 4 Luty 2015 Udało mi się rozczytać sygnaturę, to litery WK". Pomoże mi ktoś w bliższej identyfikacji?
Joorkan Napisano 3 Luty 2015 Autor Napisano 3 Luty 2015 Proszę o identyfikację oraz o podpowiedź dotyczącą materiału z jakiego zrobiony jest przedmiot i wyczyszczenia - na spodzie jest jakaś sygnatura, ale nie mogę jej rozczytać.
krydon Napisano 4 Luty 2015 Napisano 4 Luty 2015 Pierścionek kojarzy mi się z kulturą romską , wpisz w google :old gypsy ring , znajdziesz takie , przeważnie : złoto + brylanty .Być może to jakaś starsza , uboższa wersja .pozdrawiam
Pytanie
Joorkan
Proszę o identyfikację oraz o podpowiedź dotyczącą materiału z jakiego zrobiony jest przedmiot i wyczyszczenia - na spodzie jest jakaś sygnatura, ale nie mogę jej rozczytać.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.