Inventor Napisano 31 Styczeń 2015 Share Napisano 31 Styczeń 2015 Potrzebna jest krew dla dziecka chorego na białaczkę BRH- to bardzo rzadka grupa kontakt; Marzena Czyz, tel-515 250 700BARDZO PILNE Prześlijcie proszę znajomym.ps-sory że na głównym, ale tu najwięcej ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezistanZ Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 umnie tylko arh-nada sie?zdrAV! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Luty 2015 Share Napisano 7 Luty 2015 Zawsze jak oddawałem tak było, że można było oddać dowolną grupę krwi. Trzeba tylko oświadczyć że to dla ( i tutaj imię i nazwisko i szpital). Wymieniają ją między szpitalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
didi Napisano 7 Luty 2015 Share Napisano 7 Luty 2015 Wszystko na razie wskazuje że to ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 15 Luty 2015 Share Napisano 15 Luty 2015 Szpital jeśli potrzebuje krwi zwraca się do regionalnej stacji krwiodawstwa - jeśli nie ma aktualnie danej grupy krwi. Jeśli ktoś z waszych bliskich ma mieć jakiś zabieg, przy którym będzie użyta krew-w szpitalu mogą wam zasugerować żeby np. x osób z rodziny oddało krew na nazwisko waszego bliskiego. Tak np. ja zostałem krwiodawcą. A ta informacja krąży w formie sms-a gdzieś od połowy stycznia. Tak więc to ściema. Ale krew warto oddawać.Pozdr,makul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin★ Napisano 18 Luty 2015 Share Napisano 18 Luty 2015 To jaki cel ma taka akcja ? O co chodzi? Komuś się pod beretem popier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grec Napisano 9 Czerwiec 2016 Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Myślę, że pora odkleić ten wątek i zapomnieć.Zajmuje niepotrzebnie miejsce i miesza w naiwnych głowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.