lasiutm Napisano 29 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2015 Witam. Jak usunąć taki o to nalot na mosiężnej łusce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Zależy od tego, co chcesz osiągnąć. Jak ma błyszczeć, to szczotka na wiertarce itp. Można spróbować delikatnie druciakiem, albo tylko przemyć wodą z mydłem przy pomocy szczotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 woda z mydłem nic nie da niestety, ja bym proponował gąbkę do garów ta druga szorstka strona do tego mleczko do czyszczenia zlewu później pasta do zębów i szczoteczka, jeżeli nalot za gruby to druciak do garów zamiast tej gąbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 istnieje jeszcze taki specyfik jak pasta do zaworów, ja mam x letnią 2 składnikową ale coś takiego http://www.motosklep.info/pasta-zaworowa-1-do-polerowania-metali-zaworow-tuba-60ml-duplikat-1.html powinno działać podobnie, fajne do czyszczenia bo nie pozostawia rys, do mosiądzu miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasiutm Napisano 30 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2015 Dzieki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.