Witam. Z góry przepraszam za zaśmiecanie i od razu proszę o usunięcie poprzedniego wątku. Wykadrowałem zdjęcia i z pomocą osób trzecich udało mi się je tu wkleić. Jak wcześniej wspominałem, nie miałem możliwości zrobić osobiście zdjęć dlatego są one jakie są. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji tego znaleziska. Składa się to wszystko w jeden element a w metalowych pojemniczkach są fiolki z przezroczystą cieczą. Pozdrawiam, i jeszcze raz przepraszam za syf" ,Kuba
Pytanie
BlondYN1944
Witam.
Z góry przepraszam za zaśmiecanie i od razu proszę o usunięcie poprzedniego wątku. Wykadrowałem zdjęcia i z pomocą osób trzecich udało mi się je tu wkleić. Jak wcześniej wspominałem, nie miałem możliwości zrobić osobiście zdjęć dlatego są one jakie są. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji tego znaleziska.
Składa się to wszystko w jeden element a w metalowych pojemniczkach są fiolki z przezroczystą cieczą. Pozdrawiam, i jeszcze raz przepraszam za syf" ,Kuba
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.