szefek1 Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Napisano 23 Styczeń 2015 Witam kolegów, potrzebuje pomocy, a mianowicie instrukcji do white's quantum XT po polsku, ponieważ mam małe problemy (wpisuje ustawienia i nie wiem jak ich zapisać).Czy moglibyście mi pomóc?
IdeL Napisano 23 Styczeń 2015 Napisano 23 Styczeń 2015 Quantum XT nie ma możliwości zapisu własnych" ustawień. Jednak po dokonaniu tychże własnych" ustawień można z nich korzystać tak długo, jak długo bateria w detektorze będzie dobra". Wyjęcie baterii spowoduje utratę własnych" nastaw. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu detektora - własne ustawienia z poprzedniej sesji" przywracamy poprzez pociągnięcie cyngla" (trigger'a) pinpointera.To taki trochę ubogi krewny MXT. Łajtes miał kiedyś zwyczaj produkowania prostszej (tańszej) i zaawansowanej (droższej) wersji tego samego produktu. Dla przykładu taką ubogą wersją Eagle Spectrum był Silver Eagle, który także nie posiadał pamięci do zapisu nastaw.
Czlowieksniegu Napisano 23 Styczeń 2015 Napisano 23 Styczeń 2015 btw- Szefek, a TO http://www.odkrywca.pl/zanim-zamiescisz-w-tym-dziale-ogloszenie-lub-prosbe-o-instrukcje-przeczytaj-to-koniecznie-,277900.html#277900czytałeś?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.