khl32 Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khl32 Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khl32 Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khl32 Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2015 Jak sądzicie, co w takim wypadku było by dla niej najlepsze ? Chciał bym aby zachowała swój naznaczony historią wygląd ( nie świeciła się jak psu ja..a ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 8 Styczeń 2015 Share Napisano 8 Styczeń 2015 Umyj wodą z mydłem, a jak chcesz w to inwestować, to pomocz długo w oliwce i wyczyść osady 9tylko czy to się opłaca?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 8 Styczeń 2015 Share Napisano 8 Styczeń 2015 Szczotka mosiężna, na wysokich obrotach i z bardzo cienkim włosiem w zupełności by wystarczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 8 Styczeń 2015 Share Napisano 8 Styczeń 2015 Tylko jak się przesadzi, to zacznie świecić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khl32 Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2015 Zastosuję rady Viatora, a jak będzie słabo to remingtona :)Nie mam zbyt wielu tego typu fantów, więc trochę się pobawię i spróbuję lekko podczyścić. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.