daro 42 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Napisano 6 Styczeń 2015 Witam,wyszperałem ostatnio łyzeczke firmy pintiinox72 lecz nie moge nic znalezc na temat tych bic i symbolu widocznych na foto.wiem ze firma produkuje sztucce od 1929 roku,wiec prosze o wszelkie info.
abcd Napisano 6 Styczeń 2015 Napisano 6 Styczeń 2015 Zamiana orła i jednej literki to przed 1945. http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/dsc04288aaa_copy.jpg
daro 42 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Napisano 6 Styczeń 2015 dzieki za szybka odpowiedz abcd czy moglbys mnie bardziej oswiecic bo to porownanie nie dokonca rozumiem :dla kogo i kiedy dkladniej byla robiona tak nawiasem kupilem za 1 zl na giełdzie w kielcach bo zainspirował mnie ten znak dzieki i jeszcze raz szacun dla fachowości
Pytanie
daro 42
Witam,wyszperałem ostatnio łyzeczke firmy pintiinox72 lecz nie moge nic znalezc na temat tych bic i symbolu widocznych na foto.wiem ze firma produkuje sztucce od 1929 roku,wiec prosze o wszelkie info.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.