Skocz do zawartości

sluchawki bezprzewodowe do omega8000

zabka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cześć najpierw przeczytaj to http://odkrywca.pl/bezprzewodowe-sluchawki-do-wykrywacza-uzywal-ktos-,682262.html#682262 teraz jest na drugiej stronie.osobiście używałem HO 900 ale tylko dlatego że nie było nic lepszego.były z nimi problemy-nie chciały chodzić z każdym wykrywaczem,słabe zasilanie,rozstrajanie się.teraz ze 3 tyg kupiłem blaupunkty żadnych problemów współpracują ze wszystkimi wykrywaczami w naszej grupie, żadnych zakłóceń i rozstrajania ale trzeba dorobić mocowanie dla nadajnika i przewód wykrywacz-nadajnik bo oryginały się nie nadają- za cienkie i za długie.po pierwszym wypadzie uważam że nadają się idealnie tylko czas działania nadajnika mógłby być dłuższy niż 6 godzin. pozd marek
Napisano
cześć niestety nie mamy omegi ale chodzą w dwóch wersjach expolorera i X-Terra 70 gdzie te HO900 nie chciały poprawnie działać. poczekaj trochę może ktoś z omegą takie kupi i sie podzieli wiedza pozd.marek
Napisano
Ja uzywam słuchawek Blaupunkta w Euro Teku Pro - mały nadajnik mieści się idealnie pod osłonę elektroniki - z tyłu delikatnie go wciskam, u dołu mam dostęp do gniazda usb żeby go ładować. W moim wypadku raz schowany nadajnik pozwala na łatwe ładowanie. Idealnie dolega do tylnej ścianki obudowy elektroniki. Ja nie zauważam żadnych opóźnień :-)
Te słuchawki mają tą przewagę nad innymi, że w terenie można podładować nadajnik uzywając małego poręcznego powerbanka usb.
  • 2 weeks later...
Napisano
Takie Sentry HO900 mogą nie działać dobrze - na OLX gość je sprzedaje bo zakłócają wykrywacz. Ja testowałem taki chiński szit typu słuchawki FM 3w1 to dźwięk był paskudny, no i nadajnik FM był wielki.
Ostatnio pojawiły się nadajniki audio bluetooth - cena około 120 zł - do tego dowolne słuchawki na BT i mamy rozwiązanie za 200 zł. Nad tym się zastanawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie