Moskit1/2 Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 WitamNo własnie trochę nie typowa ta łuska nie ma kryzy lub jakiegoś wgłębienia hmm długość 115 mm średnica 24 mmz boku jest napis na foli, ale całego nie zdołam przeczytać!
chrapek Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 moje luźne skojarzenie to kondesator, ale równie dobrze może to być jakiś zapalnik, nie da się oczyścić nieco denka, choć drugiej strony zachowałbym wielką ostrożność, bo wygląda jak by było pełne w środku.
Moskit1/2 Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 pełna nie jest :) na 100% tu napis może komu się uda hmm
tomek64 Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 cześc, tak jakby po niemiecku słowo Leucht" czyli swiatło, ale może sie mylę.
Moskit1/2 Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 jeszcze takie foto jutro w biały dzień postaram się rozszyfrować napis może się uda Pozdrawiam
Pytanie
Moskit1/2
Witam
No własnie trochę nie typowa ta łuska nie ma kryzy lub jakiegoś wgłębienia hmm długość 115 mm średnica 24 mm
z boku jest napis na foli, ale całego nie zdołam przeczytać!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.