sebson Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 Witam prosze o id gwiazdek obie ośmioramienne
Merdoc Napisano 8 Styczeń 2015 Napisano 8 Styczeń 2015 Witam zdjęcie numer dwa, taką gwiazdkę widziałem na włoskim mundurze chyba z okresu pierwszej wojny ale nie jestem pewien, powinna być na kołnierzu albo czapce.
sebson Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 Witam prosze o id gwiazdek obie ośmioramienne
sebson Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 pierwsza przypomina austro wegierska ale o dwa ramiona wiecej
sebson Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 druga natomiast ma ramiona bardziej okragle ale rozmiarowo prawie to samo jak by z jakis patek ale jakich?
kameleon3333 Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Witam!kolego sebson napisz proszę gdzie wyszła" ta gwiazdka?Sam znalazłem taka w okolicach Cieszyna i też nie wiem do czego ją przypisać?
sebson Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 kol.kameleon gwiazdka znaleziona w woj.Świetokrzyskim.
honker Napisano 5 Styczeń 2015 Napisano 5 Styczeń 2015 cześć wygląda na łepek gwoździa tapicerskiego daj zdjęcie od tyłu sprawdź czy nie ma otworu po gwoździu pozd marek
Pytanie
sebson
Witam prosze o id gwiazdek obie ośmioramienne
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.