kribmw Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 Witam trafił mi się do kupienia taki oto kożuch więc w związku z tym moje pytanie jakie formacje nosiły takowe i czy ss też miało takie na swoim wyposażeniu?
kribmw Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 Witam trafił mi się do kupienia taki oto kożuch więc w związku z tym moje pytanie jakie formacje nosiły takowe i czy ss też miało takie na swoim wyposażeniu?
fullriede Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Odpowiedź jest na allegro. W tym momencie jest tam wystawiony prawie identyczny egzemplarz :-)
Rafi94 Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Najlepiej sprawdzić czy w ogóle ma związek z wojskiem. Niech Szanowny kolega poszuka czy nie ma na nim pieczątek czy oznaczeń. W środku lub w kieszeniach.
Pytanie
kribmw
Witam trafił mi się do kupienia taki oto kożuch więc w związku z tym moje pytanie jakie formacje nosiły takowe i czy ss też miało takie na swoim wyposażeniu?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.