sylwester1939 Napisano 2 Styczeń 2015 Autor Napisano 2 Styczeń 2015 Wiatm,chciałbym sie dowiedziec czy to oryginał?przód wydaje mi sie wygladac dobrze ale dziwi mnie ze nie ma zadnej sygnatury.czekam na pomoc
Trogelsunt. Napisano 2 Styczeń 2015 Napisano 2 Styczeń 2015 Fals.Wystarczy spojrzeć na widełki a o reszcie już nie wspomnę.
HASAG40 Napisano 2 Styczeń 2015 Napisano 2 Styczeń 2015 fake tutaj w tym przypadku nawet nie trzeba byc specjalistą;-)
bsam20 Napisano 2 Styczeń 2015 Napisano 2 Styczeń 2015 Ciągle jeszcze jednak krążą te z zaczepem z blachy i strasznymi widełkami na nitach jak grochy. Swoja drogą ciekawe ile sztuk ktos tego naklepał. Widziałem robione ta identyczna metodą wielu formacji i wydawało mi się, że w dobie dobrych kopii te klamry umrą śmiercią naturalną.
Pytanie
sylwester1939
Wiatm,chciałbym sie dowiedziec czy to oryginał?przód wydaje mi sie wygladac dobrze ale dziwi mnie ze nie ma zadnej sygnatury.czekam na pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.