huk 100 Napisano 15 Luty 2015 Autor Share Napisano 15 Luty 2015 spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 16 Luty 2015 Share Napisano 16 Luty 2015 cze wszystkim co huk powiesz na to składak bo składak ale jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 16 Luty 2015 Share Napisano 16 Luty 2015 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 16 Luty 2015 Share Napisano 16 Luty 2015 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 16 Luty 2015 Share Napisano 16 Luty 2015 cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Luty 2015 Autor Share Napisano 16 Luty 2015 co mogę powiedzieć - wiedziałem że nie wytrzymasz :)czytałem i widziałem te wasze wypociny na temat klamry Gutka że kopia heheheh a i że Bracia Sznajder nie lubili Węgrów i z tego powodu nie sprzedawali ich Węgrom takiej jazdy to dawno nie miałem myślałem że się zleje :):).Powinieneś wejść tu ze słowem przepraszam !!! ,nie wspominam już o twoim honorze bo sam napisałeś że już tu nigdy nie wejdziesz mało tego podpuszczałeś na mnie swojego Michałka itd.nie chce mi się już tu pisać na ten temat.Ale jak tu już jesteś co byś wiedział to ci piszę że tego rodzaju klamry teraz to w ok 90% składaki , np.w Czechosłowacji po Iwś po utworzeniu I Republiki wypinano godła K.u.K albo je niszczono jak twoje i zastępowano je Lwem itp.:) więcej ci nie pisze bo później mnie cytujecie , jacy to jesteście spece :):) a później mówisz do kolegów że jestem głupi mało tego pisałeś mi to na pocztę - czego ty jeszcze tu szukasz -kolegów ??? Czy może mam się zsikać w gacie na widok twojej klamry - a już sobie przypomniałem napisałaś mi tu wcześniej w wątku żeby dostał sraczki.Gratuluje klamry mimo takiego stanu nakładki i po tak dramatycznym szukaniu pudełka - choć ich nie zbierasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Luty 2015 Autor Share Napisano 16 Luty 2015 Owa klamra Gutka -stan szuflada jak można powiedzieć że to kopia :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Luty 2015 Autor Share Napisano 16 Luty 2015 Wyżej nad nim stawiam jedna tą cykówkę tłoczoną to dopiero unikat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Luty 2015 Autor Share Napisano 16 Luty 2015 Była już tu ale nie mogę się jej oprzeć -przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 17 Luty 2015 Share Napisano 17 Luty 2015 Tak pięknej klamry rad Assmanna to ja dawno nie widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 17 Luty 2015 Share Napisano 17 Luty 2015 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 17 Luty 2015 Share Napisano 17 Luty 2015 fakt, ładny RADdorzucę fotkę znajdki" kolesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 17 Luty 2015 Share Napisano 17 Luty 2015 No też nie kulawa klamerka :) Wrzucam jeszcze raz jej fotkę tym razem z policją niesygnowaną ale też Assmanna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 17 Luty 2015 Share Napisano 17 Luty 2015 i tyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 18 Luty 2015 Share Napisano 18 Luty 2015 Pasów generalnie nie zbieram ale jak same wpadają to nimi nie gardzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Luty 2015 Autor Share Napisano 18 Luty 2015 no ładne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 18 Luty 2015 Share Napisano 18 Luty 2015 wracając do wh , jak dla mnie rzadko znajdowana z niemalże nie wytartym godłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 18 Luty 2015 Share Napisano 18 Luty 2015 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Luty 2015 Autor Share Napisano 19 Luty 2015 daj jak możesz za koleją rewersy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 bez sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 SRM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 taka ciekawostka, jak dla mnie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 gładkie boki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskitomasz Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 WoW ! Śliczna sprzączka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.