PoszukiwaczPodkarpacie Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2014 Witam czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć jak TANIO zrekonstruować żołnierza Armii Czerwonej w latach 1943-45.Jaki trzeba mieć sprzęt itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 W wersji historycznej czy stereotypowej?Przepraszam, ale musiałem zapytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoszukiwaczPodkarpacie Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2014 Historycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 Coś masz w nphttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=724591#1632357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoszukiwaczPodkarpacie Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2014 A czy opłacalne jest zrobć z polskiego dresu wojskowego mundur Zołnierza Armii Czerwonej pytam ponieważ mam taki a moja mama jest krawcową.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 polskiego dresu wojskowego"moja fantazja tego nie ogarnia...Co ma dres, do gimastiorki, że nie wspomnę o spodniach od dresu do bryczesów czy szarawar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 Uuu na bogato :D Z dresów to tylko spodnie generała Armii Czerwonej można zrobić - lampasy będziesz miał już gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 Będąc ostatnio w Boyen w Giżycku słyszałem że powstaje GRH Wpi..dol . Podstawowy sprzęt to zadekowany bejsbol i fioletowy dres w 4 paski.Jak sobie przypomne kontakt to dam Ci znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 https://www.facebook.com/psmmrzeszow?fref=tsodezwij się tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 Żołnierz Armii Czerwonej jest już sam z siebie tanią alternatywa do rekonstrukcji. Jak tanio odtwarzać? Zamówić ciuchy i szpeje przez rosyjskojęzyczne strony i odebrać w Rosji, na Ukrainie i czy w innej Białorusi. Warunek jest aki że warto mieć tam jakiś znajomków czy rodzinę żeby odebrali to u siebie i odesłali juz do Ciebie.Dres Mon do konwersji na mundur RKKA- niezły mrok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=646463#768439Obejrzyj sobie jak to wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoszukiwaczPodkarpacie Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2014 A czy ta koszula sie nada na 1943-45 http://allegro.pl/wojskowa-koszula-zsrr-i4873445353.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoszukiwaczPodkarpacie Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2014 A tak z innej beczki jaki kolor miały mundury RKKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 Ta koszula sie nie nada do niczego.Samych odcieni gimnastiorek było pewnie z tysiąc, a co dopiero inne graty.. Jednak nie wszystkie są prawilne :)odezwij się, grupa z Podkarpacia, pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.