Denta007 Napisano 26 Listopad 2014 Autor Share Napisano 26 Listopad 2014 Witam mam problem nie moge nic znalezc na temat tej pieczeci (motywu) prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Przeniosłem z ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denta007 Napisano 26 Listopad 2014 Autor Share Napisano 26 Listopad 2014 tak wyglada z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 zobacz zdjęcie które dodałeś i powiedz szczerze, czy coś widać na tej pieczęci ??? umyj pieczęć i daj nowe fotki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denta007 Napisano 30 Listopad 2014 Autor Share Napisano 30 Listopad 2014 Witam niestety ta pieczec nie nalezy do mnie, a znajomy ma takie zboczenie ze nie czysci swoich znajdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.