maciek_zagroba Napisano 24 Listopad 2014 Autor Napisano 24 Listopad 2014 Mała prośba, mógłby mi ktoś napisać dokładnie jaki to oddział? To Otd. na początku, nie wiem co to, dalej zdaje mi się syberyjski górski artyleryjski bateria 9Z góry dzięki!
maciek_zagroba Napisano 25 Listopad 2014 Autor Napisano 25 Listopad 2014 Jeśli tak, to czy mógłby ktoś napisać coś więcej o niej lub podlinkować jakieś info? Bo szukam i nigdzie nie mogę znaleźć takiej jednostki. Z góry dzięki!
maciek_zagroba Napisano 24 Listopad 2014 Autor Napisano 24 Listopad 2014 Mała prośba, mógłby mi ktoś napisać dokładnie jaki to oddział? To Otd. na początku, nie wiem co to, dalej zdaje mi się syberyjski górski artyleryjski bateria 9Z góry dzięki!
G1ml1 Napisano 24 Listopad 2014 Napisano 24 Listopad 2014 отдельный сибирский горный артиллерийский батальон" chyba tak to powinno brzmieć
maciek_zagroba Napisano 26 Listopad 2014 Autor Napisano 26 Listopad 2014 Dzięki wielkie wszystkim za pomoc! :)
mimir Napisano 24 Listopad 2014 Napisano 24 Listopad 2014 Отдельная Сибирская горная артиллерийская батарея. запасная"?
mimir Napisano 25 Listopad 2014 Napisano 25 Listopad 2014 Przydzielona do 11 Syberyjskiej Dywizji Strzelców. Miejsce formowania Tomsk. Ciężko coś więcej.
Pytanie
maciek_zagroba
Mała prośba, mógłby mi ktoś napisać dokładnie jaki to oddział? To Otd. na początku, nie wiem co to, dalej zdaje mi się syberyjski górski artyleryjski bateria 9
Z góry dzięki!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.