stach_CH Napisano 23 Listopad 2014 Autor Napisano 23 Listopad 2014 szukałem w różnych miejscach coś na ten temat. liczę na wasze doświadczenie. dziękuje.
Luckey13 Napisano 25 Listopad 2014 Napisano 25 Listopad 2014 Na medal nie wygląda, widać, zdaje się, odłamane coś" z drugiej strony? Jakie są wymiary?O samym krasnalu informacji trochę jest, ale pewnie sam się dokopałeś już, jeśli nie, napiszę, że Moosmännel to postać z niemieckiego folkloru, coś pomiędzy typowym krasnoludkiem a leśną driadą, zakładam, że przedmiot to jakiegoś rodzaju pamiątka, może otwieracz do butelek?Miałem kiedyś coś podobnego, z jednej strony było uszko, z drugiej był dzyndzel do zrywania kapsla :)
stach_CH Napisano 23 Listopad 2014 Autor Napisano 23 Listopad 2014 szukałem w różnych miejscach coś na ten temat. liczę na wasze doświadczenie. dziękuje.
Pytanie
stach_CH
szukałem w różnych miejscach coś na ten temat. liczę na wasze doświadczenie. dziękuje.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.