Obar Napisano 19 Listopad 2014 Autor Napisano 19 Listopad 2014 witam. czy ktoś może mi powiedzieć co to jest dokładnie ? blaszka jest dosyć delikatna i cienka, szerokość to równo 5cm oraz wysokość to ok 4cm mierząc od korony orzełka do dołu zdobienia.
viator01 Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Metalowa blaszka"a jak wygląda niemetalowa? :)Ni wiem co to, ale kojarzy mi się np. z tabliczką z numerem drzwi z jakiejś instytucji, ale może trochę to za małe.
Luftlander Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Musterungabzeichen - Odznaka dla rezerwistów w ramce był rodzaj wojsk, coś w ten deseń...http://www.sammlung-merschroth.de/html/die_soldaten.html
viator01 Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Takiego zastosowania bym się nie domyślił :)
Pytanie
Obar
witam. czy ktoś może mi powiedzieć co to jest dokładnie ?
blaszka jest dosyć delikatna i cienka, szerokość to równo 5cm oraz wysokość to ok 4cm mierząc od korony orzełka do dołu zdobienia.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.