torba5 Napisano 6 Listopad 2014 Autor Share Napisano 6 Listopad 2014 podaje link do zeszłego roku inne nasze spotkania bez trudu znajdziecie w wyszukiwarce http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=725277#1646990Dobra to tak pora coś ustrugać na ten dziwny i pokręcony rok moja propozycja jeśli chodzi o datę to 6-7 grudzień oczywiście z noclegami damy rade ogarnąć jak co roku ,co do daty to jestem otwarty na sugestie ,co do samego spotkania to albo robimy plenerowe gdziejś w knajpie w Parku Chorzowskim albo u mnie w katakumbach (trzeba pomóc w sprzątaniu ),czekam na zgłoszenia i na sugestie pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Na mnie możesz liczyć . Mogę przyjechać dzień wcześniej , to posprzątamy ...... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 6 Listopad 2014 Autor Share Napisano 6 Listopad 2014 no ja nie wiem czy sprzątanie dzień wcześniej to dobry pomysł ,ale co tam pewnie Marek też przybędzie w piątek ,ale opłatków już nie smażymy w tym roku własnoręcznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Ja też będę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 6 Listopad 2014 Autor Share Napisano 6 Listopad 2014 jeśli robimy w katakumbach to tak jak w zeszłym roku od każdego oczekujemy jakiegoś wpisowego w sensie ciastko,sałatka,krokiety na co kogo stać i co kto potrafi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Marek ty nie myl opłatka z andrutem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Rafał - wigilia wigilią ale dawaj na Skype, pilna sprawa.Pozdrawiam, VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 I zrzuta na prezent urodzinowy dla VW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Listopad 2014 Autor Share Napisano 7 Listopad 2014 W związku z pytaniami IMPREZA WIGILIJNA JEST IMPREZĄ OTWARTĄ czyli zapraszamy wszystkich chętnych,oczywiście ogranicza nas ilość miejsc ,zrzuty na Igora nie robimy bo sie z nim nie widzimy :)Igor odezwę się w niedziele lub poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 OK Rafał, wbijaj na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Listopad 2014 Autor Share Napisano 17 Listopad 2014 No i jak tam Zapraszamy ludzi ze śląska na wspólną wigilijną integracje ,oczywiście spoza śląska też ale zostały nam już tylko 2 miejsca noclegowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 26 Listopad 2014 Autor Share Napisano 26 Listopad 2014 Jak zwykle naszych jak ze świecą szukać ....miejsca na spanie już nie ma ...pozdro Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Rafi to praktycznie ekipa już jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 26 Listopad 2014 Autor Share Napisano 26 Listopad 2014 tak jest ale placu dużo więc jeszcze można paru dołożyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2014 Jeszcze się trzęse :)podziękowania dla wszystkich obecnych w tym roku pełny komplet nikt nie dał ciała ,bylo świetnie i pysznie a stoły sie uginały ,oczywiście nie mam rzadnych zdjęć coby je wkleić a może mam nie pamiętam sprawdze :)pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Rafi naprawdę impreza udana, ludzie, klimat, jedzonko, bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Pysznie było :) Pozdrawiam całą ekipę . Robert . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Podziękowania i pozdrowienia dla organizatora i uczestników.Było klimatycznie.DziękiNatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.