dylanex Napisano 3 Listopad 2014 Autor Napisano 3 Listopad 2014 Test wykrywacza Salamandra zrobiony przeze mnie na szybko na potrzeby forum . Ponieważ nie ma żadnego filmiku pokazującego pracę wykrywacza postanowilem go zrobić sam . Nie najlepsza jakość ale jak będzie zainteresowanie zrobię następny . Proszę o podpowiedzi . https://www.youtube.com/watch?v=pHd5rGGILUM&list=UUStSmwX2-U0oTY4l_Numvag
tyfus Napisano 3 Listopad 2014 Napisano 3 Listopad 2014 założyłeś nowy temat... oki.a w ilu wątkach jeszcze wstawisz link do filmu?jeden nie wystarczy? no chyba, że uważasz iż na Forum są mało rozgarnięci Użytkownicy - to wstaw po kilka w każdym dziale... nawet w Dołku.
dylanex Napisano 3 Listopad 2014 Autor Napisano 3 Listopad 2014 Często czytając różne fora znajduję zapytania o to samo więc dla leniwych te linki w różnych miejscach .
newcomer Napisano 22 Czerwiec 2015 Napisano 22 Czerwiec 2015 Może @dylanex napisał byś jak się sprawuje z perspektywy czasu Salamandra, czy się nadaje do drobnicy (monet)Bo to, że nadaje się do militarki to wiadomo.
dylanex Napisano 15 Listopad 2015 Autor Napisano 15 Listopad 2015 Witam . Sam chodzę z cewką 37cm ktora została stworzona typowo do militarki więc na temat drobnicy się nie wypowiem , niech to zrobią użytkownicy mniejszych cewek . Prawda jest taka że posiadam też cewkę 22cm ale wykorzystuję ją tylko do brodzenia w stawach oraz rzekach i na moje potrzeby twierdzę że na wodne warunki nawet ta 22 cm dla mnie jest za duża . Posiadałem różne wykrywacze lepsze oraz gorsze ktore próbowałem wykorzystywać na militarkę która jest moim priorytetem min. proximę5,0 , hs3 , whitesa prizm , ace 350 , armanda itp ale jednak pozostalem przy salci która głęboko szuka oraz moim zdaniem ma nie zniszczalną cewkę . Rozwalają mnie opinie takich producentów jak pan ARMAND którzy twierdzą że chałupnicze wyroby są gorsze od masówek które często są robione w dużej ilości z mniejszą dbałością o szczegóły . Głupie porównanie ale kupiłem ostatnio rower z małą naklejką ........manufactur olewając że osprzęt jest zapożyczony od innych firm i montowany oraz malowany ręcznie biorąc jedynie pod uwagę fakt że poszczególne podzespoły są dobierane już z tych najbardziej bezawaryjnych na rynku . Dla mnie nie ważne żeby chwalić się znanym logiem firmy ....bo grunt to jakość !!!!
fuks_ag Napisano 15 Listopad 2015 Napisano 15 Listopad 2015 salamandra nie nadaje się do drobnicy bo to statyk, ale na militarke i grubszy kolorek jak najbardziej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.