Louis Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 Witam,prześledziłem trochę podobnych tematów. Poczytałem o wagomiarach kul armatnich, kulach pochodzących z młynów kulowych, kulach do rzucania i nadal nie jestem pewien z czym mam do czynienia tym razem. Będę wdzięczny za pomoc. Średnica kuli: 10,5cmWaga: 3,87kg.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 Witam,prześledziłem trochę podobnych tematów. Poczytałem o wagomiarach kul armatnich, kulach pochodzących z młynów kulowych, kulach do rzucania i nadal nie jestem pewien z czym mam do czynienia tym razem. Będę wdzięczny za pomoc. Średnica kuli: 10,5cmWaga: 3,87kg.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Louis
Witam,
prześledziłem trochę podobnych tematów. Poczytałem o wagomiarach kul armatnich, kulach pochodzących z młynów kulowych, kulach do rzucania i nadal nie jestem pewien z czym mam do czynienia tym razem. Będę wdzięczny za pomoc.
Średnica kuli: 10,5cm
Waga: 3,87kg.
Pozdrawiam
1 answer to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.