Kyrsons Napisano 25 Październik 2014 Autor Share Napisano 25 Październik 2014 Witam, wpadła mi pierwsza klamerka :) myślałem nad wyprostowaniem jej, co wy o tym sądzicie? jak można to zrobić nie uszkadzając jej, czy może lepiej ją zostawić? patynka zostaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 Ja bym ją zostawiał, ma swój klimat. Prostych jeszcze pewnie w życiu znajdziesz sporo ! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 Jakbyś chciał ją wyprostować, to powinno pomóc podgrzewanie w oleju - wtedy nie powinna popękać, bo mosiądz będzie bardziej plastyczny. Nie zaszkodzi to patynie, ale trzeba byłoby delikatnie - najlepiej np. przez cienki filc uderzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 Nie prostuj madziarskich klamer, kruche są bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 30 Październik 2014 Autor Share Napisano 30 Październik 2014 Ok, w takim razie zostawiam ją w takim stanie jakim jest. Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 pewnie ma swój urok wstaw na wątek huka z klamerkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.