Diakon227 Napisano 21 Październik 2014 Autor Napisano 21 Październik 2014 Nie jestem pewien czy owe koło pochodzi z pojazdu pancernego lecz na takowe mi wygląda. Nie posiadam jego wymiarów. Zdjęcie dostałem od znajomego, niestety nie opisał znaleziska.
adrian 2712 Napisano 21 Październik 2014 Napisano 21 Październik 2014 Jest od t34.Jak chcesz sprzedac to napisz na email trytek.zeni@onet.pl
spetsnaz Napisano 21 Październik 2014 Napisano 21 Październik 2014 Mnie to tam w żaden sposób pod teciaka nie podchodzi.. SU-76 i inne na tego typu podwoziu.
Diakon227 Napisano 21 Październik 2014 Autor Napisano 21 Październik 2014 Nie sprzedaję gdyż to nie moje;) Trochę podobne do SU-76 lecz nie jestem pewien. Widać to może być rosyjska myśl techniczna. Wydaje mi się że jest tam pięć otworów wokoło środkowej obręczy. Trzeba by je oczyścić. Szukamy dalej ;)
yoony Napisano 21 Październik 2014 Napisano 21 Październik 2014 ciekawe Wygląda na Su-76 z deklami transportowymi czyli musiało by to być koło zapasowe.w środku powinny być łożyska
Pytanie
Diakon227
Nie jestem pewien czy owe koło pochodzi z pojazdu pancernego lecz na takowe mi wygląda. Nie posiadam jego wymiarów. Zdjęcie dostałem od znajomego, niestety nie opisał znaleziska.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.