sqr Napisano 16 Październik 2014 Autor Share Napisano 16 Październik 2014 Mam pytanie odnośnie żetonu z rybakiem, wzór awersu jak 5 zł z PRLu, rewers z herbem szczecina. Materiał plastyk,kolor błękitny.Czy ktoś posiada info na ten temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 16 Październik 2014 Autor Share Napisano 16 Październik 2014 średnica 28 mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 16 Październik 2014 Autor Share Napisano 16 Październik 2014 zapewne z jakiejś gry, ale z jakiej ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 Miałem w dzieciństwie takie monety". Najbardziej w pamięci zachował mi się ybak" z herbem Łodzi. O ile dobrze pamiętam, monety te nie były elementem żadnej gry, a były to klasyczne pieniądze do zabawy (np. w sklep). Takie spielgeld".Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 Dokładnie - miałem grę poczta" - tam takie cuda były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.