czarnygrzesiek Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Czy może mi ktoś pomóc w identyfikacji tej czaszki? Została wykopana na głębokości ok 6-7m w piachu. Jest nieco mniejsza od pięści, wiecej zdjęć na maila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XII Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 ...została znaleziona na głębokości 5-6m??? w piachu? Jakim sposobem kolega znalazł na takiej głębokości czaszkę no chyba że to była hałda piachu i podczas ujmowania się wysypała? Wg mnie czaszka z pierwszego postu jak na razie nie przypomina czaszki a już na pewno nie kocią. Może to jakiś ufoludek? ;)Zdrów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarnygrzesiek Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Czy może mi ktoś pomóc w identyfikacji tej czaszki? Została wykopana na głębokości ok 6-7m w piachu. Jest nieco mniejsza od pięści, wiecej zdjęć na maila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi94 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 To był Filemon :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalw95 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 kiciuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
czarnygrzesiek
Czy może mi ktoś pomóc w identyfikacji tej czaszki? Została wykopana na głębokości ok 6-7m w piachu. Jest nieco mniejsza od pięści, wiecej zdjęć na maila.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.