czarnygrzesiek Napisano 9 Październik 2014 Autor Napisano 9 Październik 2014 Czy może mi ktoś pomóc w identyfikacji tej czaszki? Została wykopana na głębokości ok 6-7m w piachu. Jest nieco mniejsza od pięści, wiecej zdjęć na maila.
XII Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 ...została znaleziona na głębokości 5-6m??? w piachu? Jakim sposobem kolega znalazł na takiej głębokości czaszkę no chyba że to była hałda piachu i podczas ujmowania się wysypała? Wg mnie czaszka z pierwszego postu jak na razie nie przypomina czaszki a już na pewno nie kocią. Może to jakiś ufoludek? ;)Zdrów!
czarnygrzesiek Napisano 9 Październik 2014 Autor Napisano 9 Październik 2014 Czy może mi ktoś pomóc w identyfikacji tej czaszki? Została wykopana na głębokości ok 6-7m w piachu. Jest nieco mniejsza od pięści, wiecej zdjęć na maila.
Pytanie
czarnygrzesiek
Czy może mi ktoś pomóc w identyfikacji tej czaszki? Została wykopana na głębokości ok 6-7m w piachu. Jest nieco mniejsza od pięści, wiecej zdjęć na maila.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.