Jacek Dąbrowski Napisano 9 Październik 2014 Autor Share Napisano 9 Październik 2014 https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Thesaurus/262907580458580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Październik 2014 Autor Share Napisano 9 Październik 2014 Jako że robienie screenów mam w małym palcu i nie sprawia mi to najmniejszych trudności , pozwolę sobie wkleić cały tekst:Fundacja ThesaurusWczorajPROJEKT "WRAKUWAGA! UWAGA! UWAGA!Fundacja Thesaurus poszukuje sponsorów wydobycia, a później także konserwacji wraku pojazdu pancernego.Udało nam się znaleźć wrak pojazdu pancernego z czasów II wojny światowej. Najprawdopodobniej jest toalbo niemieckie działo samobieżne StuG III - http://hosted.wargamer.com/Panzer/munster/StuGIII/imagepages/image1.htmlalbo niemiecki niszczyciel czołgów Jadgpanzer IV - http://hosted.wargamer.com/Panzer/munster/JagdpanzerIV2/imagepages/image1.htmlPrzez ostatnie 2 lata starannie przygotowaliśmy się do jego wydobycia. Mamy zgromadzony cały niezbędny sprzęt.Teraz stoimy przed kolejnym wyzwaniem jakim jest zgromadzenie środków na jego wydobycie a następnie na konserwację.Osoby i podmioty skłonne wesprzeć nasz projekt prosimy o kontakt: fundacja_thesaurus@yahoo.com lub 884-960-966 "Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Październik 2014 Share Napisano 9 Październik 2014 Konto mogli od razu podać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Październik 2014 Autor Share Napisano 9 Październik 2014 Konto , po przejściu serii badań i eksperymentów poznają tylko osoby wyselekcjonowane i godne najwyższego zaufania. A nie ze każdy se wpłaci. Np taki Dąbrowski by wpłacił albo Okuniewski.I jakby to wyglądało?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Październik 2014 Autor Share Napisano 9 Październik 2014 Kurna , Yetti , co Ty knujesz? post mi Twój wziunął i zniknął? Znaczy będziesz sponsorem?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 10 Październik 2014 Share Napisano 10 Październik 2014 hłehłehłeWrzucił bym tu jeden cytat (może nawet poparty screenem) z niejakiego piotrusia l. (celowo z małej litery). Kiedyś w bardzo ciepłych słowach" wyraził się o środowisku" (sprecyzował nawet, w którym otworze je ma), dodając, że niczyja pomoc nie jest mu/im do szczęścia potrzebna.Ale tego nie zrobię. Nie chce żeby piotruś l. (celowo z małej litery) mnie ciągał po sądach za rozpowszechnianie tajnych informacji z jego sekretnego forum.Widać nieograniczone możliwości skończyły się na wydobyciach" z wojskowych i policyjnych magazynów. Nawet na wydobycia" z pomników rączki się za krótkie okazały.A, przepraszam, zapomniałem o resztkach StuGa" (co się okazał SU-76, ale kto by takim specom takie drobne błędy wytykał), które się same wykopały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.