Skocz do zawartości

Akcja-Dawać kasę.

Jacek Dąbrowski

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że robienie screenów mam w małym palcu i nie sprawia mi to najmniejszych trudności , pozwolę sobie wkleić cały tekst:
Fundacja Thesaurus
Wczoraj
PROJEKT "WRAK

UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Fundacja Thesaurus poszukuje sponsorów wydobycia, a później także konserwacji wraku pojazdu pancernego.

Udało nam się znaleźć wrak pojazdu pancernego z czasów II wojny światowej. Najprawdopodobniej jest to
albo niemieckie działo samobieżne StuG III - http://hosted.wargamer.com/Panzer/munster/StuGIII/imagepages/image1.html
albo niemiecki niszczyciel czołgów Jadgpanzer IV - http://hosted.wargamer.com/Panzer/munster/JagdpanzerIV2/imagepages/image1.html

Przez ostatnie 2 lata starannie przygotowaliśmy się do jego wydobycia. Mamy zgromadzony cały niezbędny sprzęt.
Teraz stoimy przed kolejnym wyzwaniem jakim jest zgromadzenie środków na jego wydobycie a następnie na konserwację.

Osoby i podmioty skłonne wesprzeć nasz projekt prosimy o kontakt: fundacja_thesaurus@yahoo.com lub 884-960-966 "
Pozdrawiam

hłehłehłe

Wrzucił bym tu jeden cytat (może nawet poparty screenem) z niejakiego piotrusia l. (celowo z małej litery). Kiedyś w bardzo ciepłych słowach" wyraził się o środowisku" (sprecyzował nawet, w którym otworze je ma), dodając, że niczyja pomoc nie jest mu/im do szczęścia potrzebna.
Ale tego nie zrobię. Nie chce żeby piotruś l. (celowo z małej litery) mnie ciągał po sądach za rozpowszechnianie tajnych informacji z jego sekretnego forum.

Widać nieograniczone możliwości skończyły się na wydobyciach" z wojskowych i policyjnych magazynów. Nawet na wydobycia" z pomników rączki się za krótkie okazały.

A, przepraszam, zapomniałem o resztkach StuGa" (co się okazał SU-76, ale kto by takim specom takie drobne błędy wytykał), które się same wykopały.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie