Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2014 Autor Napisano 5 Październik 2014 Się proszę przyznać- kto dziś, przebrany za zielonego ludzika, sztuk 3, biegał tam po polu?Koleżanka małżonka bardzo brzydko do mnie przez następne -naście kilometrów mówiła...
sonicsquad Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Ale że chcesz nam powiedzieć że UFO widziałeś?Znaczy się kosmitów?
woytas Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Mówiła, że z Jetiego robi się pasibrzuch a mógłby po polach polatać i jakiś kawałek bursztynowej komnaty wyciągnąć - do nowego salonu jak znalazł.A On : nie nie i nie....
sonicsquad Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 No widzisz... Jednemu kobita zabrania łazić po polu i każe trzymać kija w szafie, a drugi słyszy Ruszyłbyś wreszcie dupsko i połaził po łąkach, pomachał wykrywką! Inni potrafią jakieś sreberko przynieść czy złoto do domu a ty tylko remontujesz i remontujesz!!" :D
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2014 Autor Napisano 5 Październik 2014 Wy to z każdego wątku szambo i wapno potraficie zrobić...Serio ciekawym, kto i co ciekawego tam łaził.PS Sonic- rzecz w tym, że ja właśnie skomentowałem niesamowicie ciekawą dla mnie wyprawę do chrzestnej mojej koleżanki małżonki... To na wypadek, gdyby zapomniała jak ja fanatycznie pod Reichenbach uwielbiam jeździć...
sonicsquad Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Wszyscy lubimy jeździć do rodziny od strony żon...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2014 Autor Napisano 5 Październik 2014 Ale nie zawsze jadą, mijasz zielone ludziki, które wykonują skoordynowane ruchy na poziomie gruntu :-(To przelało czarę goryczy...Zwłaszcza, że te okolice Stolycy zDolnego Śląska sympatyczne i bogate są :-)
Hansdekawka Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Albo sie zatrzymać i wylegitymować ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.