Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 Się proszę przyznać- kto dziś, przebrany za zielonego ludzika, sztuk 3, biegał tam po polu?Koleżanka małżonka bardzo brzydko do mnie przez następne -naście kilometrów mówiła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Ale że chcesz nam powiedzieć że UFO widziałeś?Znaczy się kosmitów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Mówiła, że z Jetiego robi się pasibrzuch a mógłby po polach polatać i jakiś kawałek bursztynowej komnaty wyciągnąć - do nowego salonu jak znalazł.A On : nie nie i nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 No widzisz... Jednemu kobita zabrania łazić po polu i każe trzymać kija w szafie, a drugi słyszy Ruszyłbyś wreszcie dupsko i połaził po łąkach, pomachał wykrywką! Inni potrafią jakieś sreberko przynieść czy złoto do domu a ty tylko remontujesz i remontujesz!!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Pewnie tak mówiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 Wy to z każdego wątku szambo i wapno potraficie zrobić...Serio ciekawym, kto i co ciekawego tam łaził.PS Sonic- rzecz w tym, że ja właśnie skomentowałem niesamowicie ciekawą dla mnie wyprawę do chrzestnej mojej koleżanki małżonki... To na wypadek, gdyby zapomniała jak ja fanatycznie pod Reichenbach uwielbiam jeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Wszyscy lubimy jeździć do rodziny od strony żon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 Ale nie zawsze jadą, mijasz zielone ludziki, które wykonują skoordynowane ruchy na poziomie gruntu :-(To przelało czarę goryczy...Zwłaszcza, że te okolice Stolycy zDolnego Śląska sympatyczne i bogate są :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 było foty robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 Albo sie zatrzymać i wylegitymować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.