niechludow Napisano 2 Październik 2014 Autor Napisano 2 Październik 2014 Identyfikacja dla kolegi, innych fotek nie mam. Czy ktoś rozpoznaje napis na brzytwie?
sołomczak Napisano 8 Listopad 2014 Napisano 8 Listopad 2014 Witam. Mój dziadek właśnie tak pisał s" stąd moje zaciekawienie. Bardzo proszę o kontakt. Ta sprawa poruszyła moich bliskich :).
sołomczak Napisano 7 Listopad 2014 Napisano 7 Listopad 2014 Witam,Czy mogę prosić o jakieś informacje o tym przedmiocie. Nazywam się Sołomczak i z uwagi na fakt, że w Polsce żyje ok 20 osób o tym nazwisku zaintrygowała mnie bardzo ta sprawa.
mietek Napisano 8 Listopad 2014 Napisano 8 Listopad 2014 Mój dziadek właśnie tak pisał "s "A masz jakis podpis dziadka aby wstawic tutaj i porownac?
niechludow Napisano 2 Październik 2014 Autor Napisano 2 Październik 2014 Identyfikacja dla kolegi, innych fotek nie mam. Czy ktoś rozpoznaje napis na brzytwie?
delmak Napisano 7 Listopad 2014 Napisano 7 Listopad 2014 a nie jest to jednak Połomczak? Tak kiedyś raczej pisało się P"
sołomczak Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Postaram się wrzucić ale może to chwilę potrwać.
sołomczak Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Dziadek nie żyje i nigdy go nie poznałam, dlatego muszę pojechać się w rodzinne strony, aby móc udostępnić np jakiś dokument z podpisem. Osoby posiadające dostęp do pamiątek nie korzystają z internetu z racji swojego wieku. Na pewno wrócę do tematu. Proszę tylko o trochę cierpliwości.
sołomczak Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 nie wiem czy to forum umożliwia kontakty priv", bo założyłam końto tylko ze względu na wątek, ale jeśli nie ma takiej możliwości a osoba posiadająca przedmiot chciałaby się skontaktować ze mną to proszę tylko o taką informację.
tyfus Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Forum umożliwia kontakty na priv", jednakże ta opcja jest zablokowana dla nowych użytkowników, którzy nie osiągną minimalnej ilości postów na forum.
niechludow Napisano 3 Październik 2014 Autor Napisano 3 Październik 2014 Już wszystko jasne, Sołomczak :)
Pytanie
niechludow
Identyfikacja dla kolegi, innych fotek nie mam. Czy ktoś rozpoznaje napis na brzytwie?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.