gani Napisano 1 Październik 2014 Autor Napisano 1 Październik 2014 Witam znalazłem coś czego nie potrafię w żaden sposób zidentyfikować , wiadomo co to jest i do czego służy? te blaszki są chropowate, miniaturowe jakby pikowanie
Korabkow Napisano 1 Październik 2014 Napisano 1 Październik 2014 Część kondensatora powietrznego od radia albo radiostacji.
IdeL Napisano 1 Październik 2014 Napisano 1 Październik 2014 Przedwojenny. Od odbiornika detektorowego lub reakcyjniaka.Tylko plizzzz - nie pytaj ile to warte :D
czarnuch12km Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 nazwa zdjęcia też w miarę celnie określa co to pozdrawiam
gani Napisano 2 Październik 2014 Autor Napisano 2 Październik 2014 a jak miałem nazwać jak tylko to mi przypominało ?
Pytanie
gani
Witam znalazłem coś czego nie potrafię w żaden sposób zidentyfikować , wiadomo co to jest i do czego służy? te blaszki są chropowate, miniaturowe jakby pikowanie
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.