pzuku12 Napisano 1 Październik 2014 Autor Share Napisano 1 Październik 2014 Jak widać mocno wytarta, ale może ktoś coś skojarzy. Napisów nie jestem w stanie odczytać. Duża gruba i ciężka. Z drugiej strony czysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valens Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 Powyżej 20 g?Sesterc-Trajan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzuku12 Napisano 2 Październik 2014 Autor Share Napisano 2 Październik 2014 Dokładnie. To będzie to. Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 I znów specjaliści :) a może tak metal waga i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 ... a kratka w kartkę" nic nie mówi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 @ sirrudi13. Nie dość, że nic nie wiesz o zymkach", to jeszcze kasztanisz coś o Francji i swoich tysiąckroć mądrzejszych znajomych od tutejszych forumowiczów. Ktoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o tych monetach potrafi po fotce określić metal i nominał, jeśli jest skala porównawcza. Przestań odstawiać bufona i poproś tych 1000-kroć mądrzejszych o nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 Kolego Mimir kasztanisz to Ty z tym swoją znajomością o rzymkach trzy doktoraty czy hu. wie co pewnie napisali za Ciebie dzieci z przedszkola to ze napisałem ze mam znajomych i ze konsultuje sie z nimi nie znaczy ze w tym przypadku to zrobiłem zapytałem sie po prostu o dane monetki z tej perspektywy monetka wyglada na sreberko lub wytarty brąz nie myśl ze nie zauważyłem. Ale madrzysz sie już od dłuższego czasu cwaniaczku. Zauważyłem rownież na awersie AIAN jeśli sie nie mylę ale ty cvelu myślisz ze jesteś z@jebisty.a tak wogole chciałbym sie z Tobą spotkać zeby Ci pokazać troszkę mojej wiedzy która zarezerwuje specjalnie dla Ciebie wsadzie Ci ja głęboko w pupę tak zeby Ci sie jeb@ne loczki na sr@czce wyprostowały. Z uszanowaniem Twoja najwieksza zmora sirrudi i jego 1000-czna zgraja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 sirrudi13 ja nie będę się rozpisywał nad twoją furczością" w poście powyżej... po prostu ozięble cię żegnam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 22:13 02-10-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Październik 2014 Share Napisano 2 Październik 2014 a i uwaga do pozostałych: chamstwa, buractwa, wulgaryzmów tudzież plucia na siebie (chyba że na priv, nie na Forum) nie tolerujemy w żadnej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus29 Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 cie pisze sie z duzej litery Admin ;) Ty i ta Twoja ''tfurczosci'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 bekło ci się czy piardło? czy po prostu się czepiasz, bo tak?w dyskusjach na forach internetowych przyjmuje się obie formy (np.: Ty - ty, Ciebie - ciebie, Tobie - tobie) i nie jest to żadna ujma, ani z reguły nikt się na to nie obraża.Proponuję zagłębić się w temat i nie odrabiać lekcji a pałę".widzę za to, że tobie się najwyraźniej nudzi i szukasz zaczepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 8 Październik 2014 Share Napisano 8 Październik 2014 Widać francuscy archeolodzy, 1000 kroć mądrzejsi" mu tak powiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.