Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Napisano 24 Wrzesień 2014 No a teraz widać szczegóły :)
mimir Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 Jeśli znasz jakąś wiedzę i osiągnięcia w dziedzinie paleontologii załóż jakiś wątek o skamielinach ponieważ to ciekawy i edukacyjny temat. Też mam parę i chętnie bym się dowiedział coś na ich temat. Tym skrawkom metalu daj spokój bo w większości to śmietki.Pozdro.ps. i życzę bardziej identyfikowalnych znajdek:)
soundgate Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 uśmiechnąłem się szeroko jak to czytałem, kolego NN 12 zdjęć dla takiej pierdułki to jest coś...Ja takie artefakty" od razu wyrzucam, i tak są nie do zidentyfikowania a i po co zaśmiecać mieszkanie :) Pozdro.
Mondeo742 Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 http://www.funny.pl/3541/spotkanie-dla-schizofrenikow.html
Sobiepan Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 Klepiecie koledzy w te klawisze z dziwną intencją. A sprawa jest prosta: przedmiot do id --> wiem --> piszę. nie wiem --> nie piszę. I jest higienicznie, a nie 33 posty bicia piany.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.