Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 No a teraz widać szczegóły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 No teraz jest lux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Jeśli znasz jakąś wiedzę i osiągnięcia w dziedzinie paleontologii załóż jakiś wątek o skamielinach ponieważ to ciekawy i edukacyjny temat. Też mam parę i chętnie bym się dowiedział coś na ich temat. Tym skrawkom metalu daj spokój bo w większości to śmietki.Pozdro.ps. i życzę bardziej identyfikowalnych znajdek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soundgate Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 uśmiechnąłem się szeroko jak to czytałem, kolego NN 12 zdjęć dla takiej pierdułki to jest coś...Ja takie artefakty" od razu wyrzucam, i tak są nie do zidentyfikowania a i po co zaśmiecać mieszkanie :) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeo742 Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 http://www.funny.pl/3541/spotkanie-dla-schizofrenikow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Ostatnie fotki .I koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Klepiecie koledzy w te klawisze z dziwną intencją. A sprawa jest prosta: przedmiot do id --> wiem --> piszę. nie wiem --> nie piszę. I jest higienicznie, a nie 33 posty bicia piany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.