Landszaft Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Napisano 19 Wrzesień 2014 witam znalazłem taki oto detal. wydaje się że jest to jakaś część z karabinu maszynowego , pytanie jakiego co to za element . Po lewej stronie widać dwie obok siebie blokady które po naciśnięciu powodują odłączenie tego elementu od reszty ustrojstwa
Landszaft Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Napisano 19 Wrzesień 2014 witam znalazłem taki oto detal. wydaje się że jest to jakaś część z karabinu maszynowego , pytanie jakiego co to za element . Po lewej stronie widać dwie obok siebie blokady które po naciśnięciu powodują odłączenie tego elementu od reszty ustrojstwa
Landszaft Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Napisano 19 Wrzesień 2014 z drugiej strony jest chowany z prawej strony w okienku element
Landszaft Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Napisano 19 Wrzesień 2014 tu widzimy ten element wysunięty z okienka
Landszaft Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Napisano 19 Wrzesień 2014 a tu widać mocowanie na szynie do reszty ustrojstwa od strony blokad tych z lewej strony
Landszaft Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Napisano 19 Wrzesień 2014 tak że praktycznie detal obstrykany z wszystkich stron. wymiary to 10 cm X 5 cm x 3,5 cm i 3 cm grubość.Pytanie co to jest i do czego . niemiecki karabin czy francuski znalezione w miejscu wysadzenia czołgów francuskich" ale też wyszły cięgna od MG 131 .niestety nic nie mogę znaleźć na temat tego detalu
Pytanie
Landszaft
witam znalazłem taki oto detal. wydaje się że jest to jakaś część z karabinu maszynowego , pytanie jakiego co to za element . Po lewej stronie widać dwie obok siebie blokady które po naciśnięciu powodują odłączenie tego elementu od reszty ustrojstwa
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.