Jacek Dąbrowski Napisano 12 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Chciałbym z tego miejsca pogratulować IPN-owi. Znaleźć szczątki na cmentarzu i od razu z tym do mediów? Oby Wasza praca nie poszła na marne. Może za 30 lat ustalicie że nie jesteście w stanie ustalić kim był ten człowiek.http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/IPN-znalazl-pierwsze-szczatki-w-ramach-poszukiwan-ofiar-komunistow-n83358.htmlPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Jacek- czasami się zastanawiam, czy to tylko przypadkowa zbieżność imion z naszym ulubieńcem, którego babcię hrabia chędożył...A może, wysokość IQ wraz z imieniem po ludziach idzie?PS Przepraszam innych Jacków, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Może tak być jak piszesz.Ale wytłumacz mi , bo jak sam zauważyłeś IQ mam niskie , co niby IPN chciał znaleźć kopiąc na cmentarzu? Arkę Przymierza? Przejście do innego świata? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Doceń, że jakiś czas temu uwierzyli, że Ulrich von Jungingen nie żyje, doceń, że przestali Adiego szukać...A na cmentarzu? Tutaj akurat rozumiem miejsce, w którym szukają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Doceniam. Ale nadal mi nie wytłumaczyłeś co chcieli znaleźć na cmentarzu. A , i wyobraź sobie że ja też rozumiem że akurat tam szukają bo od lat wiadomo było(albo były takie teorie) że tam i Inka i Zagończyk mieli być pochowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Widzisz... w metodologi jest, np, tak, że tezę/hipotezę należy badaniami potwierdzić lub odrzucić.... Szwagrzyka nie należy się czepiać, że tak właśnie przy pomocy miarki, szpadla, laboratorium postępuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Ludzkie szczątki? Na cmentarzu? Niebywałe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.