Ostoja Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Kopiejka-łezka została znaleziona w miejscu, obok którego wyszło kilkanaście boratynek. Pod rycerzem na koniu jest jakiś napis. Przejrzałem zdjęcia łezek w googlu ale podobnej nie udało mi się znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 7 Wrzesień 2014 Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Napis pod Św. Jerzym to MOSKWA. Kopiejka to chyba Michał Fiodorowicz Romanow. Obróć drugie zdjęcie o 180 st. I może jeszcze ktoś potwierdzi, bo jak już pisałem, jakoś nie pasjonują mnie te monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Też w myślach obstawiałem Michała Fiodorowicza... Zdjęcie obrócone zgodnie z życzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekboss2102 Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Witam kolegów ,3 wers imię króla Michaił,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 12 Listopad 2014 Autor Share Napisano 12 Listopad 2014 Jeszcze jedna łezka do identyfikacji.Prawie to samo pole:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 13 Listopad 2014 Share Napisano 13 Listopad 2014 Piotr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.