Napoleon North Napisano 6 Wrzesień 2014 Autor Napisano 6 Wrzesień 2014 Witam Mam pytanie to jakiś przedmiot czy skałka ? Skala w centymetrach - linijka.
Kriczer Napisano 6 Wrzesień 2014 Napisano 6 Wrzesień 2014 że się tak zapytam, w jaki sposób ty pozyskujesz swoje fanty" ?
Napoleon North Napisano 6 Wrzesień 2014 Autor Napisano 6 Wrzesień 2014 Z polnej drogi tak jak ten kredowy ząbek rekina .
Napoleon North Napisano 6 Wrzesień 2014 Autor Napisano 6 Wrzesień 2014 mam ich kilka ale ten najkompletniejszy .
chrapek Napisano 6 Wrzesień 2014 Napisano 6 Wrzesień 2014 to faktycznie siekacz poprzeczny rekina, fajny dyngs", jakiego sprzętu używasz? tzn czym go wyhaczyłeś? pozdrawiam
MrV Napisano 6 Wrzesień 2014 Napisano 6 Wrzesień 2014 No nieźle kolego, zapytam z ciekawości, skąd masz taką miejscówkę na rekinie ząbki? Ja muszę siać i siać, aż stwierdzam, że wolę miejscówki z jeżowcami i amonitami. Na tym zazwyczaj kończą się ząbki ;)
Pytanie
Napoleon North
Witam
Mam pytanie to jakiś przedmiot czy skałka ?
Skala w centymetrach - linijka.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.