bogdan76 Napisano 3 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Tak jak w temacie:Chciałem podziękować ludziom którzy wsparli mnie w organizacji sali przekazując eksponaty bądź pomagając merytorycznie.Dziękuję też Moderatorowi Człowiekowiśniegu za podpięcie i wyeksponowanie a następnie usunięcie mojego tematu :)Pozdrawiam Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Lizus.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 3 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2014 i weź tu człowieku podziękuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Ić do szkoły, a nie przed monitorem ślipisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Ić" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Hans- czy Ty wiesz, jak qń wygląda?Jeśli nie, ić i zobacz :-)Taki OT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Że się wtrącę. Czy to ten Qń z miasta Uć?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Podobny do QQłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 9 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Było ode mnie na koniec, teraz od dzieciaków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.