bryan100 Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 WitamPytanko do użytkowników , który lepsiejszy (fajniejszy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Chyba elektryk...Bawiąc się w pewnym parku rozrywki dużo lepiej czułem" się z elektrykiem. I mimo kosztów samej broni, jest chyba bardziej ekonomiczny w dłużej perspektywie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
climbero Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 To zależy do czego ta broń ma być używana. Napisałeś gaz" tymczasem nie wiemy o jaki gaz chodzi. W ASG możemy strzelać green gazem albo CO2. Jak dla mnie zdecydowanie elektryk. Na gaz tylko broń krótka i to na green gas bo CO2 jest za mocne i można komuś niechcący zrobić krzywdę. Jeśli broń długa, pistolet maszynowy czy karabin to tylko elektryk. Jeśli dopiero zaczynasz zabawę w ASG to długa droga przed Tobą. Na zgłębienie tajemnicy wyboru broni, później tuningu, wyposażenia itp. można poświęcić kilka lat. polecam poczytać wmsag.pl tam masz tajniki ASG od żółtodzioba do wyjadacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryan100 Napisano 3 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Thx. za odzew.A co Wy z tym elektrykiem ;), miałem w łapach takiego kałasza za jakieś 400pln no i troszkę śmiesznie mi się strzelało. Do tego dochodzi jeszcze sprawa wykonania, wyglądu. Ale OK jeszcze poczytam.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Wrzesień 2014 Share Napisano 3 Wrzesień 2014 ASG tylko elektryk a za 400 pln w tym sporcie to sorry ale nie ma dobrego sprzętu. Gearbox to serce takiego karabinu i lekturę zacznij od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.