feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Korzystając z kijowej pogody i zastoju w pracy,postanowiłem z totalnych nudów,pokazać,co w ciągu ostatnich trzech miesiecy -dała mi moja ukochana Saksonia .Raz na jakiś czas dorzucę jeszcze co nieco.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Jedno z lepszych pól w mojej okolicy-obóz 7 korpusu Wielkiej Armii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Te samo pole.Pare godzin wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Z innej mańki-stara droga w pobliżu baraków i koszar.Ta blaszka trochę mnie z rytmu wybiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Atak na stalag po drugiej strony miedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Dalej ten sam obóz-odznaka 9 kompanii transportowej dywizji strzelców górskich-Italia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Powrót w lasy w mojej okolicy.Słoiczek i skrzyneczka-niestety w słoiku same dokumenty i pare srebrnych moniaków-tradycyjne hindusy-reszta z powrotem do gleby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Nacieram dalej w ten sam las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Nacieram dalej w ten sam las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Chyba za mocne piwo-ręka mi zadrżała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 A że ptaszki lubią przyciągać ptaszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Stanowiska 2 Armii WP-Nasi tez szabrowali.Wpadały do czapki jak deszczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Ten sam lasek ,te same pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 A w okolicy moniaczków taka ptaszynka-Widac kto szaber prowadził.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Czas wrócić na mój Zgorzelecki Stalag.Znam tam każdy kąt to i czasem coś wpada.Ta sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Ok czas odpocząć.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Ok czas odpocząć.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 dajesz radę kolego. moniaki super pozdro z Jeleniej Góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 z jakim sprzętem biegasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 705-tka minelab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 I znów stalag za miedzą.Gdzie to człowieka nie poniesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Dalej obóz-Prawie sama włoszyzna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2014 I co by tradycji niedzielnej stała się zadośc-powrót na pare chwil na moje napoleonskie poletko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Ja bym z tego poletka nie schodził! Extra fanty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Ooo te stalagowe fanty bardzo mi sie podobaja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.