adamiec Napisano 31 Sierpień 2014 Autor Napisano 31 Sierpień 2014 witam,kolega znalazl to przy rozbiorce starego domu.poprosil mnie o pomoc w wycenie.moze ktos pomoze,ile moze byc to warte pln
Kriczer Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 to się nazywa marketing czy jakoś tak, na allegro też będzie + to że w domu tym przed wojną pilot mieszkał
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 No ba , przez okno strącił dwóch meserszmitów i jednego porsze.Pozdrawiam
adamiec Napisano 31 Sierpień 2014 Autor Napisano 31 Sierpień 2014 witam,kolega znalazl to przy rozbiorce starego domu.poprosil mnie o pomoc w wycenie.moze ktos pomoze,ile moze byc to warte pln
Kriczer Napisano 31 Sierpień 2014 Napisano 31 Sierpień 2014 hu hu hu grubo nie co to jest, nie skąd to jest nie doczego to jestale od razu ile warte...pińcet sto dziewińcet
adamiec Napisano 2 Wrzesień 2014 Autor Napisano 2 Wrzesień 2014 dziekuje za odpowiedzi,czyli kolega nie wzbogaci sie;)
Jacek Dąbrowski Napisano 31 Sierpień 2014 Napisano 31 Sierpień 2014 Pińcet tak ale na sto dziewińcet za duzo braków i stan słaby.Tylko pińcetPozdrawiam
adamiec Napisano 31 Sierpień 2014 Autor Napisano 31 Sierpień 2014 a tak do rzeczy,co to jest i w ogole.kolega chce to spieniezyc,mi ma to wartosc sentymentalna i nie tylko.orzel z tym wiencem chyba lotniczy?bylo to w jednym pudelku
Pytanie
adamiec
witam,kolega znalazl to przy rozbiorce starego domu.poprosil mnie o pomoc w wycenie.moze ktos pomoze,ile moze byc to warte pln
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.