Skocz do zawartości

Moje skromne znajdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Widzę że kolegę też kręcą guziki cywilne. U mnie z kolei najwięcej wychodzi guzików ze wzorem 6-ramiennej gwiazdki i sutkiem" wewnątrz. A z takim wzorem jak na Twoim też mam ze 2. Klamerka też fajna. A co do tych dwóch guzików z koniem i orłem, to ja bym tam wrócił i dokładnie krok po kroku przeczesał okolicę. dwa naraz raczej rzadko urywają się przypadkiem, więc może jest ich tam więcej. Pozdrawiam.

Witam Mj. Kręcą i to bardzo:-) Chodziłem już trzy razy od wklejenia ostatnich zdjęć nie mogę jednak nic wrzucić ponieważ pożyczyłem aparat. Jutro a właściwie to już dziś szykuje mi się dłuższy wypad i wieczorem podzielę się kolejnymi odkryciami bo aparat wraca. Jeśli chodzi o guziki cywilne to trafiłem coś grubego przynajmniej dla mnie i to na tym samym polu:-D A jeśli chodzi o te dwa z koniem i orłem to poczekam aż ruszą ziemię chociaż przyznam że trzepałem i to dobrze miejsce a nie chodzę inaczej jak krok po kroku. Najpierw dość szybko aż do momentu kiedy wpadnie coś ciekawego a potem centymetr po centymetrze bardzo powoli w każdą stronę ślad przy śladzie. Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie